Waarom ons steunen?

Forêt & Naturalité verdedigt sinds meerdere jaren een unieke positie in het Waalse landschap van natuurexperten m.b.t. natuurlijke dynamieken, ecologische integriteit, rewilding en ecologisch bosbeheer. Uw steun helpt ons deze positie te blijven verdedigen, alsook verder te ontwikkelen. Zo draagt u bij tot een meer veerkrachtige en wilde natuur in en buiten Wallonië.

Neem een kijkje op onze pagina « Onderzoeksdossiers » en geef gerust mee welk project u specifiek zou willen steunen. Aarzel ook niet ons te contacteren, indien u een idee voor een nieuw project hebt dat u graag zou ondersteunen. Alvast bedankt voor uw bijdrage !

Hoe kunt u ons steunen?

1) Word lid van Forêt & Naturalité ! 

20€ – Word adherent lid
50€ – Word beschermend lid en ontvang onze publicaties (papieren versie)

Met een overschrijving naar de rekening : 

BE44 0017 5519 0445

BIC : GEBABEBB

Specificeer het type lidmaatschap in de communicatie en stuur ons uw gegevens per e-mail via: foret.naturalite@gmail.com 

Het lidmaatschap is geldig tot het einde van het lopende kalenderjaar (tenzij het lidmaatschap in september wordt opgezegd).

1) Draag bij tot de verwezenlijking van onze doelstellingen en tot de ontwikkeling van nieuwe projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

2) Doe een schenking (via PayPal of via een overschrijving). Het geld dat u aan de vereniging ter beschikking stelt, zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van talrijke projecten ten gunste van de wilde natuur.

Doe een gift via PayPal :

Of met een overschrijving naar de rekening : 

BE44 0017 5519 0445

BNP Paribas Fortis – agence de Couvin

BIC : GEBA BE BB

Faubourg Saint-Germain 83 te 5660, Couvin

De activiteiten die met uw donaties worden gesteund

Klik op de pijlen om ze te ontdekken