Seminar “Zones naturelles en libre évolution” medegeorganiseerd door IUCN en UNESCO

  • This Event has passed.

Seminar “Zones naturelles en libre évolution” medegeorganiseerd door IUCN en UNESCO

De Franse Nationale Commissie voor UNESCO en het Franse Comité van de IUCN hebben de handen ineengeslagen om een internetwerkseminar te organiseren over "libre évolution". Dit seminar, gericht op zowel generalisten als experts, zal plaatsvinden bij UNESCO (Parijs) op 8 en 9 januari 2024.

Dit initiatief ligt in het verlengde van een studie-actie die sinds 2022 door de Franse Nationale Commissie voor UNESCO werd gelanceerd over "Zones de Pleine naturalité". Een aantal internationale specialisten zijn geïnterviewd om een inventaris op te maken van initiatieven en kennis over het onderwerp vrije evolutie. Dit is ook een onderwerp dat van belang is voor de werkgroep Wilderness et nature férale die in 2012 door de IUCN is opgericht.

Forêt & Naturalité zal op 8 januari om 17u20 het woord nemen om haar gedachten te delen over dit onderwerp evolutie in Wallonië en Białowieża.

8 januari 2024 - 9 januari 20249h00-13h00 UNESCO+ Google Map Commission nationale française pour l’UNESCO Lezingen en film debatten

Ajouter au calendrier google

Ajouter à votre calendrier (ICAL)